Kinesisk nasjonaldag 1. okt

Quanzhou Minpn Electronic Co., Ltd vil ha en fantastisk nasjonaldag fra 1. til 5. oktober. Vi ønsker dere alle gode og glade dager. Håper vårt moderland blir bedre, sterkere og mer velstående.

Den 2. desember 1949 vedtok den sentrale folkeregjeringen "Resolusjonen om nasjonaldagen til Folkerepublikken Kina", som fastsetter at 1. oktober hvert år er nasjonaldagen, og denne dagen brukes som dagen for å erklære grunnleggelsen av Folkerepublikken Kina.

1. oktober NASJONALDAG

Betydningen av nasjonaldagen

Nasjonalt symbol

Nasjonaldagen er et trekk ved den moderne nasjonalstaten, som dukket opp sammen med fremveksten av den moderne nasjonalstaten, og har blitt spesielt viktig.Det ble symbolet på et uavhengig land, som gjenspeiler staten og politikken i landet.

Funksjonell utførelse

Når den spesielle minnemetoden til nasjonaldagen blir en ny og nasjonal høytidsform, vil den ha funksjonen å gjenspeile samholdet i landet og nasjonen.Samtidig er den storstilte feiringen på nasjonaldagen også en konkret manifestasjon av regjeringens mobilisering og appell.

Grunnleggende funksjoner

Å vise styrke, styrke nasjonal selvtillit, legemliggjøre samhold og utøve appell er de tre grunnleggende egenskapene til nasjonaldagsfeiringen.

JEG ELSKER DEG, KINA


Innleggstid: 30. september 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss