Dekktrykket er for lavt og lett å punktere Tolk årsakene til lavt dekktrykk

Når dekktrykket er for høyt, vil elastisiteten til dekkkroppen reduseres betraktelig, og dekket er utsatt for å blåse ut etter å ha blitt støtt.Når den er for høy, hvor mange vet dette?

Hva er årsakene til at dekket blåser ut etter at dekket er pumpet opp og fortsatt å kjøre?Hva er den egentlige årsaken til lavt dekktrykk og lett dekkutblåsning?

I følge Michelin Tire Lecture Hall vil den kontinuerlige høye varmen alvorlig skade den indre strukturen til det uttømte dekket (kadaversnoren og gummien løsner), noe som resulterer i en alvorlig reduksjon i dekkets styrke, og fortsatt kjøring vil bare føre til til en punktering.

Siden lavt dekktrykk også kan indusere dekkutblåsning, bør vi være mer oppmerksomme i prosessen med daglig bilbruk, spesielt de modellene som ikke er utstyrt med dekktrykkovervåkingsfunksjon, bør bileiere være mer oppmerksomme.Hvis vi finner ut at dekket er mangelfullt, må vi løse det så fort som mulig.

1. Gjør en god jobb med vedlikehold av dekk

Dekkvedlikehold krever ikke at bileiere behersker noen dekkvedlikeholdsteknologi, men det anbefales at alle tar hensyn til beskyttelsen av dekkene når de bruker bilen daglig for å unngå kjøreatferd som skader dekkene.

Ved å beskytte dekkene kan du få dekkene til å ha lengre levetid, og det blir ingen skader og tap av luft.

2. Sjekk dekktrykket ofte

Denne vanen er nødvendig for at enhver bileier skal utvikle seg.Før hver tur og etter parkering må vi nøye observere om dekkene er tomme.

Oppsummering: Gjennom selve målingen har alle sett "varmekraften" til selve det utarmede dekket, og vet også den virkelige årsaken til at det lave dekktrykket er lett å blåse ut – den voldsomme knekkebevegelsen vil føre til at temperaturen på skrotten stige, og den kontinuerlig stigende temperaturen vil føre til Skade på dekkets indre struktur, som til slutt fører til en punktering.Så risikoen for utblåsning av dekk med underpumpede dekk er like høy som med overoppblåste dekk.

https://www.minpn.com/2-in-1-car-tpms-tire-pressure-monitoring-system-wireless-radar-parking-sensor-monitoring-tyre-temperature-alarm-system-2-in- 1-bil-tpms-dekktrykk-overvåkingssystem-trådløs-radar-parkeringssensor-mo-produkt/

TPMS-1


Innleggstid: Jan-10-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss