Hva er funksjonen til det lille runde speilet på sidespeilet?

Overvåk blindsoner utenfor kjøretøyet

Det er en visuell blindsone utenfor karosseriet som ikke kan sees av bakspeilet, fordi speiloverflaten på det lille runde speilet er konveks, og synsvidden er selvfølgelig bredere enn for et flatt bakspeil, så denne delen av blindsoneproblemet er løst.

bakspeil-1

Synlige bakhjul for å forhindre gnidning av dekkene

Det lille runde speilet kan roteres ved å holde seg til bakspeilet.Juster den til vinkelen der du kan se bakhjulene, og du vil oppdage at det er mye trafikk når du krysser smale veier eller parkerer på siden av veien (spesielt på siden).hjelp.

bakspeil-2

Det som trenger spesiell oppmerksomhet er at det lille runde speilet vil hjelpe førerens visuelle dømmekraft, men det vil også produsere visuelle illusjoner!Som nevnt ovenfor, fordi det lille runde speilet er konveks, blir bildet sett gjennom det forvrengt og avstanden forvrengt, og det lille runde speilet festet til hjørnet av bakspeilet vil mer eller mindre påvirke førerens syn.

https://www.minpn.com/factory-high-performance-microwave-sensor-24ghz-automotive-blind-spot-monitoring-system-blind-spot-detection-system-product/


Innleggstid: 18. november 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss